Чи зможете ви швидко та точно вирішити простий приклад?

Серед нас чимало тих, хто не товаришує з математикою, і всіляко ухиляється від занурення у світ цифр, додавань-вичитувань і так далі. І дарма! Чи зможете ви швидко та точно вирішити простий приклад? Математика – це чудова наука, яка логічна, дисциплінує, налаштовує мислення на стрункий лад. Ці навички дуже цінні й у звичайному житті, не кажучи вже про професію, де без цифр не обійтись. Пропонуємо вам перевірити, наскільки ви сильні в математиці, і для цього скласти в голові цифри. 

Тож скільки ви нарахували? Правильна відповідь: 41 000. Вітаємо всіх, хто вийшов на таку цифру. Якщо цього разу ви неправильно відповіли, спробуйте попрацювати над розвитком концентрації уваги і наступні приклади ви точно вирішите правильно.

Чи зможете ви швидко та точно вирішити простий приклад? Як можна досягти якісної концентрації? виробіть звичку займатися в один і той же час; зосередьтесь на одному предметі, не розпилюйтесь; підтримуйте себе позитивними думками, що ви можете сконцентруватись на будь-якому предметі; робіть перерви для невеликої розминки тіла; займіть зручне положення, щоб біль у тілі не заважав; якщо думки витікають від предмета заняття, повільно повертайте їх, як тільки це відстежили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *